Sunday, May 4, 2008

Valge vatt.







Siis jäädvustaks veel õieuputust.Puud on õisi täis aga mida pole, need on mesilased.Paistab, et pole ploomi ega pirni saaki oodata.Õied tühjad.

4 comments:

Hiline said...

Meil pole ka mesilasi, aga ega sellepärast saagi üle ei kurda. Tuul teeb ka korralikku tolmendamist. Juba praegu vaatan hirmuga - pirn Pepi jälle õisi täis ja mul tuleb vähemalt 2/3 neist eemaldada, et puu oma saaki kanda jõuaks

Anonymous said...

Hello how are you? your page is very interesting and the pictures are really beautiful :) can you visit my page too? is about my country, Chile. have a nice day, bye.


http://www.tourxchile.es.tl

isehakanud lillekasvataja said...

Ai kui ilus!
Ja väga ilus peenar seal eelmises postituses. Mis taim seal kaare peal ronima hakkab?

janku said...

Tänud, isehakanud lillekasvataja, ma olen meelitatud ja üldsegi võivad kõik oma soovitusi jagada kui miskit häirib silma või miskit puudus.Maad on mul piisavalt aga ideid napib.
Ja ronima hakkab, kui vaadata aiamaja suunas, siis vasakult elulõng- kaks aastat tagasi istutasin mõlemale poole, teiselt poolt läks "Piilu" välja,mis välja ta ei juurdunudki hästi, kui istutasin olid kuumad ja kuivad ilmad ja ise läksin Pärnu ,teisele poole mõtlen panna lehtertappu.Eks näis mis tuju tuleb.